Meyers køreskole

Velkommen til Meyers Køreskole

Håndbog til kørekort:

Det er vigtigt at forstå at du har tilmeldt dig et kursus, som kræver at du følger med, læser op på tingene og selv holder styr på de aftalte tider. Det kræver tid og en indsats at tage kørekort.

Er du i tvivl, utilfreds eller bare bekymret?

Hvis der skulle være det mindste, så tag endelig kontakt med det samme. Vi lever af tilfredse kunder, men vi er desværre ikke fejlfrie. Vi er kun mennesker. Vi kan ikke rette noget, hvis vi ikke ved hvad der er galt. Der er visse regler der skal følges, men udover disse, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hvad er det du betaler for?

Du køber undervisning målrettet til at lære de færdigheder, som gør det muligt for dig at bestå din teoriprøve og din køreprøve. Du køber ingen varer, men en plads på et hold. Ligesom en biografbillet.

Betaling:

Regningen vil blive udstedt til den som står på lektionsplanen. Hvis det er en anden person eller et firma som skal betale, så husk at informere om dette.

Alle priser og betalingsbetingelser står på hjemmesiden www.meyers-koreskole.dk. Det anbefales at læse dem igennem og endelig spørge hvis der er noget du er i tvivl om.

Kort fortalt så er der KUN to måder at vælge imellem:
1) Betal hele beløbet 8 dage efter du er startet.
2) Betal over 2 gange. Det koster 500 kr. ekstra.

Start:

Du kan tidligst starte tre måneder før du bliver 17 år.

Når du er tilmeldt er der ikke andet at huske på, end at møde til tiden den dag du er tilmeldt. Resten vil blive gennemgået den første dag. Alt hvad du har brug for vil du få udleveret til låns (mod betaling af depositum) i køreskolen.

Aflevering af papirer:

Vi kan ikke bestille teori- og/eller køreprøve til dig før du har afleveret lægeerklæring og bestået færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Bestil førstehjælpskursus her i køreskolen på www.meyers-koreskole.dk

Teoriundervisning:

Teoriundervisningen er altid samme ugedag som første teorigang. Der er 9 gange i træk, også helligdage, medmindre du hører andet.

Hvis du føler behov for yderligere teoriundervisning, så kan du frit komme alle de gange du synes at have brug for. Dette er gratis selvfølgelig.

Fravær i teori:

Det er muligt at være fraværende fra teori én gang. Hvis du er fraværende mere end én gang, så skal du flytte hold.

Hvis du har pause i din undervisning på mere end 3 måneder, vil det medføre en betydelig merpris, da du vil være nødsaget til at starte forfra. Teoriprøve er ikke undervisning. Hold selv øje med pausens længde.

Kørsel:

Kørelektionerne vil blive aftalt i samarbejde med dig. Du vil, indenfor rimelighedens grænser, blive hentet og bragt til og fra skole, hjem osv. De fleste kørelektioner vil vare 2 x 45 min. Nogle enkelte kun 45 min.

Der er meget stor efterspørgsel på køretimer efter kl. 15, så derfor kan alle ikke lægges hér.

Ingen fravær:

Mange elever ønsker fuldstændigt at undgå fravær fra skolen.

Hvis du ønsker at alle køretimer skal ligge udenfor normal skoletid, så kan du tilkøbe ’Ingen-fravær-pakken’ til 3200 kr. Hvis du køber denne pakke har du garanti for at få dine kørelektioner lagt udenfor normal skoletid, oftest lige når du har fri, så du kan undgå fravær fra skolen. Dette skal oplyses fra start.

Baner:

Du skal under forløbet på manøvrebane (”kravlegård”) og glatbane. Manøvrebane skal være inden din 3. teoriaften. Glatbane skal være efter sidste teoriaften og inden køreprøven. Du vil naturligvis få flere datoer at vælge imellem. Begge baner foregår på Køreteknisk Anlæg, Jomfruløkken 23, 8930 Randers NØ. Du skal selv komme derop.

Teoriprøven:

Teoriprøven foregår ligeledes på Køreteknisk Anlæg i Randers. Du skal selv komme derop. HUSK ANSØGNING, LEKTIONSPLAN OG BILLED-ID (pas el. knallertkørekort), ellers bliver du afvist. Teoriprøver er normalvis på hverdage kl. 8.00 eller 9.30.

Køreprøven:

Til køreprøven skal du køre i den bil du er vant til at køre i. Køreprøven varer ca. 45 min., hvor de 25 – 30 min. er kørsel. Der vil altid blive kørt en opvarmningslektion inden køreprøven. Dette betyder også at du vil blive hentet og kørt retur efter køreprøven. Prøvetidspunktet aftales i samarbejde med dig. Køreprøver er normalt på hverdage mellem kl. 8.00 og 14.45.

SMS-kontakt:

Mange af vores aftaler vil ske på SMS. Det skyldes at vi så har mulighed for at svare på dem når vi har tid, og at vi kan kigge tilbage hvis vi er i tvivl. Derfor er det også enormt vigtigt at vi får besked hurtigst muligt, hvis du får nyt nummer, eller at din telefon er i stykker.

Meyerskøreskole.dk