Førstehjælp kursus

Førstehjælp redder liv

Med et førstehjælpskursus bliver du rustet til at handle hurtigt, korrekt og effektivt, hvis ulykken er ude. At tage et førstehjælpskursus i forbindelse med at man tager sit bilkørekort er en rigtig god ide.
Førstehjælpskursus til kørekort er obligatorisk, hvis ikke du har kørekort i forvejen til f.eks. Traktor eller motorcykel. Du kan først bestille din teoriprøve når du har gennemført førstehjælpskurset. Det kan virke lidt uoverskueligt, når man har meget at se til, men førstehjælpskurset er hurtigt overstået og så er du klar til at yde hjælp ude det virkelige liv.

Praktisk info:

Du kan tage førstehjælp i vores lokaler i St. Voldgade 5, Randers C. Her undervises du af en ekstern førstehjælpsinstruktør.

Førstehjælpskurserne ligger typisk om i weekenden fra kl. 9.00. Der er vand og kaffe på stedet. Husk praktisk beklædning, da du også skal udendørs undervejs i undervisningen.
Pris: Et færdselsrelateret førstehjælpsbevis ved Meyers Køreskole koster 750,- Dette betales senest på dagen, inden opstart af kursus.

Vi fortæller dig mere om førstehjælp første gang, du deltager på et teorihold i køreskolen. Det er også i køreskolen, du kan tilmelde dig førstehjælp.