Førstehjælp kursus

Førstehjælp redder liv

Med et førstehjælpskursus bliver du rustet til at handle hurtigt, korrekt og effektivt, hvis ulykken er ude. At tage et førstehjælpskursus i forbindelse med at man tager sit bilkørekort er en rigtig god ide.
Førstehjælpskursus til kørekort er obligatorisk, hvis ikke du har kørekort i forvejen til f.eks. Traktor eller motorcykel. Du kan først bestille din teoriprøve når du har gennemført førstehjælpskurset. Det kan virke lidt uoverskueligt når man har meget at se til, men førstehjælpskurset er hurtigt overstået og så er du klar til at yde hjælp ude det virkelige liv.

Praktisk info:

Førstehjælpskurserne ligger typisk om søndagen fra kl. 8.00 til 16.00. Der er vand og kaffe på stedet. Husk praktisk beklædning, vi skal også udendørs.
Pris: Et færdselsrelateret førstehjælpsbevis ved Meyers Køreskole koster 750,- Dette betales senest på dagen, inden opstart af kursus.

Vi tilbyder kurser i førstehjælp. Ved tilmelding hedder disse altid ”Færdselsrelateret Førstehjælp” + dato. I vil kort tid inden kurset modtage en sms med info fra instruktøren.

-> Tilmeld dig her.